top

SPACE Origo System

Monitorarme der giver arbejdspladsen et løft 

Ergonomi handler om at tilpasse din arbejdsplads efter netop dine behov, så du undgår at blive fastlåst i en uhensigtsmæssig arbejdsstilling.

 

Det er netop hvad ORIGO systemet gør. Med et ORIGO system kan du flytte din computerskærm op og ned - frem og tilbage – rotere og vippe den.  Resultat: Ingen hovedpine. Ingen spændinger i skuldrene. Ingen ømme muskler i nakken. Ingen overbelastning af øjnene.

 

Med et ORIGO system bliver din skærm ”svævende”, og du kan let og ubesværet placere din skærm præcis, hvor du ønsker det – det kræver blot et lille ”skub” til skærmen.SPACE Origo System er et skærmarmsystem for 1, 2 og 3 skærme med fuld fleksibilitet, maksimal pladsudnyttelse med udgangspunkt i et fast centreret (ORIGO) hulfæste i bordpladen. Systemet giver forudsigelighed for bruger, montører og bordproducenter, som giver brugersikkerhed og et elegant resultat. Origoleddet giver den unikke mulighed for at kunne trække skærmene helt tilbage mod bordkanten, så borddybden udnyttes optimalt, uanset størrelse og vægt på skærmen.

I bordfæstet er der integreret en stopfunktion som gør at armene ikke kan skydes bagud over bordpladen. Systemet er konstrueret således at det er nemt og enkelt at udbygge eller reducere antallet af skærme.

 

 

  • Kan udbygges optil 6 skærme.
  • Maksimal udnyttelse af skrivebordsdybden
  • Maksimal skærm fleksibilitet
  • Flot finish
  • Space Origo Systemet leveres som standard med kabelgennemføring.

 

 

 

 

 

contentbund

Copyright 2008 Space International        Current site: Denmark. Change        info@space.dk        Denmark: (+45) 59 62 00 52