top

SPACE Laptop platform


Laptop og ergonomi synes hidtil at have været to uforenelige størrelser:

 

  • Hvis tastaturet er placeret i den rette afstand, er skærmen for tæt på; og hvis skærmen er placeret i den rette afstand, er tastaturet for langt væk!

 

  • Hvis tastaturet er placeret i den rette højde, sidder skærmen for lavt; og hvis skærmen er placeret i rette højde, sidder tastaturet for højt!

 

Resultatet er en fastlåst og uhensigtsmæssig arbejdsstilling; - time efter time; - dag efter dag.  Disse problemer kan løses med en ANYWAY laptop-arm! 

 

ANYWAY-fladskærmsarmen har allerede fået titusindvis af skærme til at ”svæve”, og med en ANYWAY laptop-arm kan din laptop nu også blive ”svævende”.  Ved at kombinere din laptop-skærm med et separat tastatur og en mus kan du således opnå store ergonomiske fordele.  Både tastaturet og skærmen kan placeres i præcis den højde og afstand, der passer til dig, og begge dele kan med jævne mellemrum justeres, så du undgår at blive fastlåst i den samme arbejdsstilling.

 

På denne måde er laptops og ergonomi ikke længere uforenelige størrelser! Tværtimod!

contentbund

Copyright 2008 Space International        Current site: Denmark. Change        info@space.dk        Denmark: (+45) 59 62 00 52